Nesimțire pe străzile Constanței! Parcarea pe trotuar va fi sancționată

1015

Articole recomandate

Doi conducători auto au considerat ieri că cel mai bun loc de parcare îl reprezintă trotuarele recent reabilitate, cu pavele, de pe bulevardul Mamaia. Polițiștii locali au acționat prompt și i-au sancționat cu câte 400 de lei fiecare. Conform art. 9, pct. 35 din H.C.L.M. nr.184/2013, oprirea/staționarea autovehiculelor pe trotuare se sancționează cu amendă de la 400 la 800 de lei.


De când au fost reabilitate trotuarele din Constanța și placate cu pavele moderne, oamenii legii au aplicat zeci de sancțiuni pentru oprirea/ staționarea în aceste zone. 


Redarea trotuarelor pietonilor reprezintă una dintre prioritățile Primăriei Municipiului Constanța, dar, din cauza unor oameni care nu știu ce înseamnă respectul pentru cei din jur, de multe ori, trecătorii ajung să meargă pe carosabil, riscând să cadă victime unor accidente.  


Direcția Generală Poliția Locală desfășoară permanent acțiuni de identificare a șoferilor care parchează în acest mod, pentru ca mașinile de pe trotuare să nu fie o priveliște des întâlnită în Constanța.


Primăria muncipiului Constanța încurajează semnalarea acestor fapte antisociale care ne afectează pe toți la numerele de telefon: 0241.484.205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp - Direcția Generală Poliția Locală. Ne-ar fi de mare ajutor dacă fotografiile trimise de dvs. ar conține numerele de înmatriculare ale mașinilor sau alte date de identificare pentru a putea depista rapid persoanele care încalcă legea. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6738 secunde