Nepotul Regelui Mihai a anunțat că el și soția lui așteaptă primul lor copil

252
Nepotul Regelui Mihai a anunțat că el și soția lui așteaptă primul lor copil - nicolaeprincipe-1591021971.jpg

Articole recomandate

Fostul principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a anunțat luni, 1 iunie, că el și soția lui, Alina-Maria, așteaptă primul lor copil, informează Digi24.


Potrivit comunicatului postat chiar de Nicolae pe o rețea socială, Alina-Maria va naște în noiembrie.


"Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil. Va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu Regele Mihai", este anunțul fostului principe.


Nicolae și Alina-Maria s-au căsătorit în urmă cu un an și jumătate, iar la nunta care a avut loc la Sinaia au participat sute de invitați.


Nicolae Medforth-Mills a fost exclus din linia de succesiune la Coroana României în urmă cu doi ani. Nicholae Medforth-Mills este fiul principesei Elena a României și al lui Robin Medforth-Mills. Este născut pe 1 aprilie 1985, în Meyrin, Elveția. A primit titlul de principe la împlinirea vârstei de 20 de ani.


În data de 1 august 2015, Majestatea Sa Regele Mihai a semnat un document prin care a retras nepotului său Nicolae, fiul Principesei Elena, titlul de "Principe al României" și calificativul de "Alteță Regală". Motivul ar fi fost nașterea unei fetițe, provenită dintr-o relație amoroasă a lui Nicolae. Anul trecut, în urma unui test, a fost confirmată paternitatea lui Nicolae.


Fostul principe Nicolae și Alina-Maria Binder au apărut în public pentru prima dată împreună în 2016, la botezul copilului Prințului Jean de Orléans. Însă, cei doi se cunoșteau de mai multă vreme.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6363 secunde