Nemții au nevoie de personal calificat. Contractele pot fi temporare sau permanente

407
Nemții au nevoie de personal calificat. Contractele pot fi temporare sau permanente - eures-1500048684.jpg

Articole de la același autor

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Constanța dispune, prin intermediul rețelei EURES, de mai multe posturi pentru lucrătorii calificați în meseriile de ospătari, recepționeri, bucătari, coordonatori evenimente și lăcătuși, care doresc să desfășoare o activitate sezonieră sau permanentă în Germania. 


Reprezentanții AJOFM au declarat că pentru ocuparea posturilor vacante, trebuie îndeplinite o serie de condiții. Astfel, pentru posturile de ospătar, candidaților pe post li se cere calificare profesională și experiență în domeniu, precum și cunoștințe de limbă germană și engleză.


Cei care optează pentru un post de recepționer au nevoie neapărat de o calificare profesională și/sau experiență în domeniu, abilități de utilizare a programului de rezervare "Opera" și cunoștințe foarte bune de limbă germană și engleză. Pentru postul de coordonator evenimente, celor interesați li se cer studii universitare în domeniul turismului și experiență în organizarea de evenimente, abilități de contabilitate și de utilizare a programului "Opera Sales & Catering", precum și cunoștințe foarte bune de limbă germană și engleză.


Contractele de muncă pot fi pe durată determinată, de 12 luni, cu posibilitate de prelungire sau pot fi permanente. Salariul oferit este cuprins între de 1.800 și 2.250 euro brut/lună, pentru posturile de ospătar, 1.850 - 2.095 euro brut/lună, pentru posturile de bucătar/commis de cuisine, 2.095 euro brut/lună, pentru posturile de recepționer. Cel mai mult vor încasa coordonatorii de evenimente - 2.500 euro brut/lună și 2.513 euro brut/lună lăcătușii.


Ca urmare, persoanele cu domiciliul în județul Constanța, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului Eures din cadrul agenției pentru a primi formularele de aplicare și pentru a fi ȋnregistrate ȋn baza de date pentru muncă ȋn străinătate. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4016 secunde