"Ne luăm vara înapoi", la Festivalul "Living Rock", pe plaja de la Tuzla

339

Articole de la același autor

Cu sloganul "Ne luam vara înapoi" organizatorii Festivalului "Living Rock" promit o petrecere ca pe vremuri pe plaja de la Tuzla. Pentru cei prezenți pe litoral pentru a petrece mini vacanța de Sfânta Maria, organizatorii "Living Rock" pun la dispoziția participanților la festival parcare, camping dotat cu dușuri și toalete, restaurante, baruri și evident, muzică până în zori.


Probabil singurul festival de muzică rock și live care are loc pe o plajă, Living Rock și-a propus să aducă de la prima ediție pe scenă cele mai bune trupe de live din țara noastră și nu numai: Subcarpați, probabil cel mai în vogă grup al momentului, nelipsit din line-upurile celor mai mari festivaluri autohtone. Băieții mixează excepțional folclorul autentic, cules din toate pârțile țării cu hip-hop într-un show live autentic de excepție. Lor li se alătura Vița de Vie, una dintre cele mai vechi și experimentate trupe din piața de rock, Vama cu Tudor Chirilă mai efervescent și plin de energie ca niciodată, dar și Alternosfera trupa din Republica Moldova care nu încetează să-și surprindă fanii cu fiecare single, album sau concert. 


"Noi ne bucurăm de fiecare dată când putem să facem parte dintr-un eveniment cu artiști interesanți și cu artiști din zona de alternativ; ne bucurăm foarte mult că există un festival rock la mare; eu, personal, mă bucur că locația este Tuzla, am petrecut acolo niște clipe foarte mișto anul trecut, cu rulota, așa că, nu știu, așteptăm cu nerăbdare să cântam și sperăm să facem un super-show și îi așteptăm pe oameni în număr cât mai mare!", a declarat despre festival Tudor Chirilă.


Subcarpați, Alternosfera, Vama, Vița de Vie, Grimus, The Kryptonite Sparks, Luna Amară, Robin and the Backstabbers, Firma, Les Elephants Bizarres, Byron, Emil, Coma, Timpuri Noi sunt artiștii care vor umple cele minim cinci ore de muzică live din fiecare seară. Amon, Phlo Da Shaolin și Gabi Georgescu sunt DJ care se vor asigura că distracția merge târziu în noapte cu muzică de cea mai bună calitate.


Între 15 și 17 august, începând cu ora 10.00, la Tuzla, sunt așteptați cei care știu cum să se distreze.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8294 secunde