Ne așteaptă ploi și frig / Cum va fi vremea la Constanța în următoarele două săptămâni

626
1
Ne așteaptă ploi și frig / Cum va fi vremea la Constanța în următoarele două săptămâni - vremea-1429005620.jpg
Regimul termic va fi oscilant în următoarele două săptămâni, perioadă în care temperaturile maxime vor ajunge în unele zone în jurul valorii de 23 de grade Celsius, iar cele minime coboară până la minus două grade Celsius, în timp ce ploile vor fi prezente aproape zilnic în cea de-a doua săptămână de prognoză, arată estimările Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), valabile pentru perioada 13 - 26 aprilie.


În Dobrogea, pe 14 aprilie vremea se va răci accentuat, temperaturile vor scădea cu 5 — 6 grade față de ziua precedentă, atingând, în medie, 13 grade ziua și 4 grade Celsius noaptea. Spre 17 aprilie vremea se va încălzi din nou și se vor atinge maxime termice de 20 de grade și minime de 9 grade, apoi se va răci și temperaturile diurne medii nu vor mai depăși 13 — 14 grade între 16 și 18 aprilie, când valorile nocturne vor fi de 5 — 6 grade Celsius. Cea de a doua săptămână de prognoză va fi caracterizată de un regim termic mult mai constant, cu maxime de 14 — 15 grade și minime de 7 — 8 grade.

Va ploua local pe 14 aprilie și, din nou, după data de 17 aprilie, iar în jurul datei de 18 aprilie sunt posibile averse mai importante cantitativ.


Comentează știrea

alina
14 aprilie 2015
proiect

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa aprox 3 ore pe zi. Cerinte: -cunostinte minime PC; -necesar calculator; -conexiune internet; -rabdare; -seriozitate. Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece prin instruire, apoi care doriti o sa incepeti sa lucrati. Program part-time. Cereti detalii la adresa:[email protected] Oferim si solicitam seriozitate!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 08 Aprilie 2015
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5875 secunde