Ne ajută mâncarea să fim sănătoși?

163
Ne ajută mâncarea să fim sănătoși? - afisnutrita-1519049354.jpg

Articole de la același autor

Un nou seminar dedicat nutriției și stilului de viață sănătos va fi organizat, la Constanța, în perioada imediat următoare. Acesta va avea loc, în data de 1 martie, la hotel "Ibis", începând cu ora 18.00. 
Reprezentanții JCI, organizatorii evenimentului sunt de părere că sănătatea noastră, a tuturor, depinde foarte mult de alimentație, de aceea împreună cu specialiștii în nutriție Cristian Ionescu, Cristian Rizescu, dr. Maria Magdalena Bărăitaru și Rodica Radu îi invită pe constănțeni la evenimentul "Nutriția, arta desăvârșită a sănătății". 
"Cu cât mănânci mai mult, cu atât simți mai puține arome; cu cât mănânci mai puțin, cu atât simți mai multe arome", este un proverb chinezesc cu mult adevăr, însă este bine să știm și ce anume să mâncăm. Poate că, de-a lungul timpului, ți-ai pus una sau mai multe din întrebările: Cum să combin corect alimentele? Ce surse de colesterol bun există? Care este legătura dintre sport și sănătate? Cât de importantă este calitatea apei în viața mea?"  sunt doar câteva întrebări la care vor răspunde specialiștii. 
Dacă aveți cel puțin una dintre aceste întrebări în minte, sunteți așteptați pentru a afla răspunsuri. Discuțiile din cadrul evenimentului "Nutriția, arta desăvârșită a sănătății" acoperă următoarele teme:
1. Nutriția – principalul "ingredient" al sănătății
2. Activitatea fizică – legătura dintre sport și sănătate
3. Apa =  Viață - vom face teste cu apă! 
4. Uleiul presat la rece – sursă de colesterol bun
5. Mirodeniile "Simfonia mâncării" – beneficii
6. Fibrele – importanță și beneficii
7. Fructe + Legume + Plante verzi  + Semințe + Nuci – Mâncarea de zi cu zi
8. Enzime + Pro-biotice – esența vieții
9. Digestia – legătura dintre digestie și starea de sănătate
10. Minerale, Vitamine, Aminoacizi – fără ele nu există viață
11. Legătura dintre minerale, vitamine, aminoacizi și starea de sănătate
12. Super Alimentele – alimentele care vindecă
13. Suplimente alimentare – de ce avem nevoie de suplimente începând cu vârsta de 30 – 35 ani
14. Carnea, peștele și produsele lactate – indicații și contraindicații
15. Cum combinăm corect alimentele
16. Îmbătrânirea – secrete pentru tinerețe
17. Timpii de digestie al alimentelor – de la 15 minute la 16 ore


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0612 secunde