Ne-a părăsit un bun coleg, prieten și un ziarist profesionist! Rămas bun, Cătălin!

897
Ne-a părăsit un bun coleg, prieten și un ziarist profesionist! Rămas bun, Cătălin! - untitled21562315875-1562363154.jpg

Articole recomandate

A trăit intens, a scris și mai intens. A cântat la chitară, a bătut și la tobe. Mereu pus pe glume și mereu cu o vorbă bună la el, Cătălin a fost un coleg bun, un prieten săritor, un soț iubitor și un tată dedicat. 


Jurnalistul și omul Cătălin Siclitaru a plecat dintre noi fulgerător, într-o noapte de iulie, la doar 41 de ani. S-a stins discret, dar a lăsat în urmă un gol imens. 


A intrat în echipa "Cuget Liber" acum 20 de ani, imediat după băncile facultății. A debutat la secția Eveniment, sub îndrumarea regretatului Dan Spiridon, apoi a avut o rubrică săptămânală - DJ Sicli, unde a scris despre muzica dragă lui. A prins vremuri frumoase în presă, când lua instituțiile la pas, când se muncea două, trei zile la un articol, după ce dădeai zece telefoane pe fix, căci despre telefoanele mobile de-abia se auzise. După ce umbla pe teren toată ziua (vă mai amintiți rubrica "La trap, prin urbe"?), venea în redacție și așternea totul pe hârtie, la mașina de scris. Toată ziua țăcăneau literele… îi plăcea zgomotul pe care îl făcea mașina aceea veche care călca strâmb. Literă cu literă, virgulă cu virgulă, scria și rescria până când ieșea ce voia el. Apoi, dădea repede la cules pentru ediția de a doua zi a ziarului. Ani de zile mai târziu, epoca presei digitale avea să îl prindă în echipa online a "Cuget Liber", anticipând evoluția rapidă a importanței știrilor din mediul virtual. 
Cătălin era cu rock-ul, dar cânta și la chitară. Era sufletul petrecerilor, fie că erau la iarbă verde, de 1 Mai, fie la redacție, de Crăciun.
Așa îl vom ține minte pentru totdeauna: mereu cu un subiect bun pentru ziar și mereu cu zâmbetul pe buze și pus pe șotii! Rămas bun, Cătălin! 


XXX 
Sicriul cu trupul neînsuflețit va fi depus, sâmbătă, la Casa Albastră, iar înmormântarea va avea loc duminică, la Cimitirul Central. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.926 secunde