Nava-Școală "Mircea" a ajuns acasă

251
Nava-Școală

Articole de la același autor

Emoții mari, ieri, pentru cadeții de pe Nava-Școală "Mircea". După ce au parcurs în jur de 2.400 de mile marine și au străbătut cinci mări (Marea Neagră, Marea Marmara, Marea Egee, Marea Ionică și Marea Adriatică), iată că ei au absolvit stagiul final de practică și au fost declarați navigatori cu acte în regulă.

Tinerii au fost așteptați în Portul Militar de familii, prieteni, la ora 11.00, ei fiind întâmpinați de însuși comandantul Flotei, contraamiralul de flotilă Daniel Căpățână, dar și de directorul general al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime, Dan Tivilichi. După ce le-au urat bun sosit viitorilor ofițeri de marină, comandantul marșului, comandorul Gabriel Moise, a prezentat raportul voiajului.

"Instructorii de la bordul navei au transmis viitorilor marinari cunoștințele de bază necesare pentru a fi parte a unui echipaj, dar și respectul și profesionalismul de care aceștia trebuie să dea dovadă în viitoarea carieră militară, pe care și-au ales-o, iar în urma absolvirii stagiului de practică, au susținut colocviul final, în timp ce traversau strâmtoarea Dardanele", a precizat acesta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5131 secunde