€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Nava-Școală "Mircea" a ajuns acasă

Ştire online publicată Vineri, 06 Iulie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Emoții mari, ieri, pentru cadeții de pe Nava-Școală „Mircea”. După ce au parcurs în jur de 2.400 de mile marine și au străbătut cinci mări (Marea Neagră, Marea Marmara, Marea Egee, Marea Ionică și Marea Adriatică), iată că ei au absolvit stagiul final de practică și au fost declarați navigatori cu acte în regulă.

Tinerii au fost așteptați în Portul Militar de familii, prieteni, la ora 11.00, ei fiind întâmpinați de însuși comandantul Flotei, contraamiralul de flotilă Daniel Căpățână, dar și de directorul general al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime, Dan Tivilichi. După ce le-au urat bun sosit viitorilor ofițeri de marină, comandantul marșului, comandorul Gabriel Moise, a prezentat raportul voiajului.

„Instructorii de la bordul navei au transmis viitorilor marinari cunoștințele de bază necesare pentru a fi parte a unui echipaj, dar și respectul și profesionalismul de care aceștia trebuie să dea dovadă în viitoarea carieră militară, pe care și-au ales-o, iar în urma absolvirii stagiului de practică, au susținut colocviul final, în timp ce traversau strâmtoarea Dardanele”, a precizat acesta.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7420 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3941 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7673 secunde