€ 4.7584
£ 5.4956
$ 4.2306

Mai multe ştiri online:

Moș Crăciun le face cadouri copiilor din Cumpăna

Ştire online publicată Vineri, 14 Decembrie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
 Zece copii din Cumpăna, care provin din familii cu posibilități financiare reduse, dar care au rezultate deosebite la învățătură, vor primi cadouri de la Moș Crăciun, sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 11.00. Darurile au fost strânse la inițiativa Clubului „Rotary Pontus Euxinus”.

Evenimentul va avea loc la sediul Primăriei Cumpăna, gazdă fiind, ca de fiecare dată, primarul comunei, Mariana Gâju.

Copilașii vor fi primiți într-un cadru de sărbătoare: un brad natural, înalt de zece metri, a fost amplasat în holul cel mare și a fost decorat cu grijă, cu beteală și globulețe roșii pentru a-i primi pe cei mici, dar și pe ceilalți locuitori ai comunei ce trec pragul instituției. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3576 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2919 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1245 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Sport
miercuri, 17 aprilie Foto : Astăzi, HCDS - CSM București.  "Se poate deschide drumul către finală!" 921 vizite, 0 comentarii Astăzi, HCDS - CSM București. "Se poate deschide drumul către finală!"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7365 secunde