Mai multe ştiri online:

Momente speciale pentru seniorii Constanței

Ştire online publicată Joi, 18 Aprilie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
foto: Primaria Constanta Facebook
Momente speciale pentru seniorii Constanței - seniori-1555586180.jpg
În semn de prețuire pentru vârsta pe care au împlinit-o, pentru contribuția pe care au avut-o la dezvoltarea orașului, vârstnicii care au împlinit 80 de ani, 90 de ani și cuplurile care au sărbătorit de curând 50 ani de căsătorie s-au bucurat atât de premii și flori, cât și de momentele pregătite special pentru ei de studenții și profesorii Facultății de Arte din cadrul Universității Ovidius Constanța.
Sub atenta coordonare a Lect. Univ. Dr. Horațiu Cherecheș, balerinii au adus lacrimi și emoție în ochii bunicilor prin coregrafia plină de sensibilitate.


Actorul Ionuț Dulgheriu le-a oferit un mini recital, întreaga sală interpretând alături de el “Să nu uităm să iubim trandafirii” iar Ovidiu Felipov, realizatorul expoziției “Artă la metru...antic”, le-a dăruit seniorilor câte o lucrare ce îl are în centru pe Ovidius Publius Naso.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8695 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4050 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2781 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7664 secunde