Modificări în traficul din centrul Constanței. Trecere de pietoni desfiinţată pe strada Mircea cel Bătrân

1215
Modificări în traficul din centrul Constanței. Trecere de pietoni desfiinţată pe strada Mircea cel Bătrân - treceredepietoni3-1627652482.jpg

Articole de la același autor

Trecerea de pietoni de pe strada Mircea cel Bătrân, înainte de intersecţia cu strada Petru Vulcan va fi desfiinţată. Măsura a fost luată de autorităţile locale din Constanţa după monitorizarea traficului în zonă.

„În urma verificării valorilor de trafic, s-a decis desființarea acestei treceri de pietoni. S-a concluzionat că traficul rutier este îngreunat din cauza faptului că trecerea de pietoni este prea aproape de intersecție, fiind amplasată la scurtă distanță de o altă trecere de pietoni care rămâne funcțională”, explică reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Lucrările vor avea loc marți, 3 august. Echipele administratorului drumului public vor interveni noaptea pentru ca traficul rutier din timpul zilei să nu fie afectat.

„Rugăm conducătorii auto să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră”, mai transmit reprezentanţii autorităţilor locale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5774 secunde