Mobilizare uriașă de forțe medicale pentru festivalul Neversea

313
Mobilizare uriașă de forțe medicale pentru festivalul Neversea - peste1000luptatori-1530635673.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea se declară pregătiți pentru a asigura primul ajutor la festivalul Neversea, care începe mâine, la Constanța. Au fost mobilizate forțe, constând în aparatură medicală și medici, din întreaga țară.

"Anul trecut, nu am avut cazuri grave. Au fost 300 de solicitări, dar nu cazuri deosebite. Suntem pregătiți, avem echipe medicale și dotările necesare. Vor fi amenajate două puncte medicale avansate, trei corturi de prim ajutor medical, vom avea zece patrule formate din două persoane, trei șenilate, o autospecială de stingerea incendiilor și o motopompă, toate pregătite să intervină", a anunțat col. Daniel Popa, șeful ISU Dobrogea.

Potrivit acestuia, în cursul zilei de astăzi vor ajunge la Constanța zece medici care se vor instala pe autospecialele de transport victime multiple și la punctele medicale avansate.

"Urmează să sosească un spital mobil de la Galați, căci unul avem noi la Constanța, și trei autospeciale de transport victime multiple, de la București. Pe timpul nopții vor fi pe poziție în jur de 80 de persoane, în fiecare seară, din care 15 voluntari. Dar noi vom asigura și restul județului, la aceeași capacitate, și punctele de pe plajă pe timpul zilei fără probleme, deci nu vom afecta activitatea în restul litoralului", a mai spus șeful ISU. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3763 secunde