Moartea doctorului Rubeli. Informații de ultimă oră

2104
Moartea doctorului Rubeli. Informații de ultimă oră - fbimg1557520139562-1557557704.jpg

Articole recomandate

Azi, 11 MAI, SICRIUL CU TRUPUL NEÎNSUFLEȚIT AL DOMNULUI DOCTOR EUGEN RUBELI VA FI DEPUS LA CAPELA BISERICII DIN AGIGEA (DUPA ORA 13).

 ÎNMORMÂNTAREA VA FI DUMINICĂ, 12 MAI, DE LA ORA 11.

***

Este doliu în lumea medicală din Constanța. A trecut la cele sfinte cunoscutul ortoped Eugen Rubeli.

Pe pagina sa de Facebook,  doctorul  Toma Cucu a postat un mesaj emoționant:

"Cu durere în suflet, anunț pe cei care l-au cunoscut, că astăzi bunul meu prieten și neprețuit meu coleg, domnul doctor Eugen Rubeli, a trecut în neființă. Mă rog ca lacrimile mele să ajungă la sufletul lui, ca să știe cât de mult l-am iubit. Dumnezeu să-l ierte!"

Împreună cu dr. Toma Cucu au tratat și instabilitățile acute și cronice ale gleznei.

Medicul era foarte cunoscut, el lucrând mult timp la fostul Spital de Ortopedie, Traumatologie si Recuperare Medicală din Eforie Sud.

"Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum când dragul și stimatul nostru coleg, Dr. Eugen Rubeli, a plecat dintre noi pentru totdeauna. Dr. Rubeli nu doar a marcat existența celor pe care i-a întâlnit pe drumul vieții, ci le-a schimbat destinul, atât prin actul medical, cât și prin grija pe care o manifesta pentru pacienții săi.

Gândurile noastre sunt alături de familia  îndurerată. Sincere condoleanțe!", transmit reprezentanții Ovidius Clinical Hospital, pe pagina de Facebook.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.959 secunde