Miss Arizona, gest minunat pentru copiii din Constanța

303
1
Miss Arizona, gest minunat pentru copiii din Constanța - cadouri-1512374716.jpg

Articole de la același autor

Chiar înainte de Luna Cadourilor, Erika Frantzve, cunoscută pentru titlul său de Miss Arizona, a adus din nou un val de bucurie în rândul copiilor din Centrul de Plasament Antonio din Constanța: prin prisma voluntarilor de la Asociația United Hands România, cei mici au primit cadouri trimise din Statele Unite ale Americii. Cu ocazia momentului de oferire a cadourilor, voluntarii Asociației United Hands România au confecționat alături de copii ornamente de pom, felicitări și alte obiecte decorative care vor fi oferite la spectacolul de Crăciun pentru a atrage donații.


Aceste acțiuni nu sunt o premieră, căci Erika Frantzve a dezvoltat o relație de atașament pe termen lung cu copiii de la Antonio, oferindu-le și anterior astfel de surprize plăcute. În prezent, Miss Arizona este în plin proces de colectare de cadouri de la familiile americane ce s-au implicat în campania de îndeplinire a dorințelor exprimate de copii pe baza unor liste completate la Centrul de Plasament Antonio din Constanța. Mobilizate de inițiatoarea acestei campanii, familiile americane vor oferi astfel cadouri de Crăciun copiilor, chiar pe baza listelor cu dorințele lor.


Comentează știrea

theresa
4 decembrie 2017
cum mi-am întors ex

Bună, sunt Theresa Williams După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: {[email protected]} îl poți trimite prin e-mail dacă ai nevoie de asistența lui în relația ta sau în orice alt caz. 1) vrăji vrăji 2) Vrăjile pierdute de dragoste 3) Vrăjile de divorț 4) Vrăjile căsătoriei 5) Vraja de legare. 6) vrăji de rupere 7) Înlăturați un iubit din trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie 9) doresc să-ți satisfacă iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă prin {[email protected]}

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0161 secunde