Mai multe ştiri online:

MINIVACANȚA 1 MAI / În ce zile sunt închise casieriile RAJA

Ştire online publicată Joi, 26 Aprilie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
S.C. RAJA S.A. informează abonații că, în zilele de 30 aprilie și 1 Mai, dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare cu apă și de preluare a apelor uzate vor lucra în program normal.


Apelurile către numărul de telefon al dispeceratului - 0241/924 vor fi preluate non-stop. „Echipele de intervenție vor acționa cu promptitudine, pentru ca toate avariile sau disfuncționalitățile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util, iar abonații societății să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi”, mai spun cei de la RAJA.


Singurul serviciu care își va modifica programul de lucru în această perioadă este cel al casieriilor RAJA. Astfel, abonații interesați să își achite facturile la apă potabilă și canalizare trebuie să știe că, în zilele de luni, 30 aprilie și marți, 1 Mai, casieriile RAJA vor fi închise. Începând de miercuri, 2 mai, toate casieriile RAJA își vor relua programul normal de lucru, acestea fiind deschise inclusiv sâmbătă, 5 mai.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8116 secunde