Ministrul Muncii, anunț important despre pensii

318
Ministrul Muncii, anunț important despre pensii - shutterstock116599474-1598187069.jpg

Articole recomandate

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, dă asigurări că pensiile vor ajunge la timp la beneficiari, în septembrie, afirmând că zvonurile despre întârzierea lor reprezintă o "manipulare" a PSD, care "lucrează la emoțiile oamenilor", potrivit Agerpres.ro.


"Cu toată încăpățânarea vă spun: vom fi la timp, vom fi în grafic, pensiile se vor da la începutul lunii septembrie. Nu e cazul să vă spun acum o cifră, pentru că și de acum o oră de când am sunat ultima dată să mă interesez deja au avansat. Cert este că vom fi în grafic. Suntem peste jumătate. Suntem deja gata cu pensiile pentru agricultori, suntem aproape gata cu pensiile de stat acordate în numerar prin Poșta Română. 


Sunt în legătură cu Poșta Română asigurându-mă că și acolo lucrurile sunt planificate de așa manieră încât să nu existe nicio întârziere. Deja am început pentru o parte dintre județe tipărirea cupoanelor pentru pensiile celor care le primesc pe card, mergem în paralel, se lucrează cu toată seriozitatea. Aceasta este forma prin care eu și PNL înțelegem să îi respectăm pe pensionari, lucrând serios ca dânșii să aibă pensiile la timp și să nu aibă nicio emoție în această privință", a declarat, duminică, într-o conferință de presă, Violeta Alexandru.


Întrebată despre zvonurile potrivit cărora pensiile nu vor fi date la timp, ministrul Muncii a susținut că PSD este "cu manipularea", PNL "cu seriozitatea".


"Sincer, cred că răspunsul este evident. Cred că PSD lucrează la emoțiile oamenilor, (...) PSD nu face decât să le genereze în fiecare zi câte o spaimă, să le sugereze că s-ar întâmpla ceva în neregulă. Nu. Câtă vreme sunt în această echipă liberală și sunt implicată în Ministerul Muncii, vă asigur că acesta este modul în care lucrăm: cu seriozitate pentru ca oamenii să își primească pensiile la timp. PSD este cu manipularea, noi suntem cu seriozitatea", a spus ministrul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7713 secunde