Ministerul Muncii/ Sprijin pentru persoanele care au fost private de libertate

159

Astăzi, la Pavilionul Expozițional din Mamaia are loc Seminarul cu tema "Sprijin pentru revenirea pe piața muncii și integrarea în societate a persoanelor care au fost private de libertate".


Evenimentul este organizat de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale din România, în parteneriat cu Centrul Regional de Formare Profesională a Adulților Călărași, Centrul Regional de Formare Profesională a Adulților Vâlcea, FEDES – IRECSON, SC Global Commercium Development SRL, Administrația Națională a Penitenciarelor, Comune di Padova - Settore Servizi Sociali (Italia), Irecoop Veneto (Italia) și Instituto de Formación Integral S.L.U. (Spania).


Acțiunea sprijină revenirea pe piața muncii și integrarea în societate a persoanelor care au fost private de libertate reprezintă una dintre activitățile care servesc integrării sociale a persoanelor private de libertate, fiind parte dintr-o serie de conferințe și dezbateri ce se vor desfășura în mai multe locații din România, pe tema inegalităților cu care foștii deținuți se confruntă în societatea noastră.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9564 secunde