Ministerul Muncii face demersuri pentru instituirea zilei de 2 iunie ca Ziua Națională pentru Adopție

118
Ministerul Muncii face demersuri pentru instituirea zilei de 2 iunie ca Ziua Națională pentru Adopție - familiefericita-1369832095.jpg
Deși este celebrată în data de 2 iunie atât de către comunitățile de părinți adoptivi, cât și de organizațiile neguvernamentale implicate și de autoritățile cu competențe în domeniu, Ziua Națională pentru Adopție nu are încă un caracter oficial recunoscut.




Considerând că sărbătorirea acestei zile constituie un bun prilej de reflecție pentru întreaga societate asupra viitorului copiilor care nu se bucură de ocrotire părintească, Oficiul Român pentru Adopții sprijină inițiativa legislativă de instituire a Zilei Naționale pentru Adopție, aflată, în prezent, în circuit procedural parlamentar de adoptare.


În acest context, Oficiul Român pentru Adopții a organizat astăzi, la București, o conferință dedicată Zilei Naționale pentru Adopție. La eveniment au participat membri ai Parlamentului, ai ministerelor, reprezentanți ai misiunilor diplomatice în România, cadre universitare, membri ai societății civile și reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4806 secunde