Mai multe ştiri online:

Mii de locuri de muncă vacante pentru șomeri. Iată ce se caută!

Ştire online publicată Vineri, 10 August 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Potrivit datelor furnizate de agenții economici privind locurile de muncă vacante, în evidențele Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate, astăzi,  32.841 locuri de muncă. Dintre acestea, 625 sunt valabile la Constanța. 
La nivel național, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: agent de securitate (2.365), lucrător comercial (1.608), muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (1.490), manipulant mărfuri (1.245), muncitor necalificat în industria confecțiilor (1.145), muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptușeli, zidărie, plăci mozaic, faianță, gresie, parchet (978), fierar betonist (903), confecționer-asamblor articole din textile (840), ucenic (840), vânzător(706).


Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agențiilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă de domiciliu sau de reședință ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro. Oferta locurilor de muncă se actualizează în timp real și poate fi vizualizată pe site-ul www.card-profesional.ro.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7285 secunde