Mai multe ştiri online:

Mii de locuri de muncă vacante pentru șomeri. Iată ce se caută!

Ştire online publicată Miercuri, 25 Iulie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Potrivit datelor furnizate de agenții economici privind locurile de muncă vacante, în evidențele Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate, astăzi, 35.144 locuri de muncă. Dintre acestea, 742 sunt valabile la Constanța. 


La nivel național, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: agent de securitate (2.639), muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (2.545), lucrător comercial (1.704), muncitor necalificat în industria confecțiilor (1.545), manipulant mărfuri (1.270), confecționer-asamblor articole din textile (1.040), muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptușeli, zidărie, plăci mozaic, faianță, gresie, parchet (944), montator subansamble (928), fierar betonist (768), șofer autocamion / mașină de mare tonaj (727).


Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agențiilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă de domiciliu sau de reședință ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro. Oferta locurilor de muncă se actualizează în timp real și poate fi vizualizată pe site-ul www.card-profesional.ro.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.761 secunde