Mii de flori, plantate în Constanța. Sesizați dacă vedeți persoane care le rup!

280
Mii de flori, plantate în Constanța.  Sesizați dacă vedeți persoane care le rup! - miideflori-1592750442.jpg

Articole de la același autor

Echipele Primăriei Constanța au continuat, zilele trecute, acțiunile de plantare flori perene în scuarurile și fâșiile stradale din oraș. Cerceluși, crini japonezi de toamnă, yucca și lavandă sunt florile care înfrumusețează spațiile verzi din Constanța. Mai exact, peste 300 de flori au fost plantate în zona parcului de distracții Aquamagic, pe bulevardul Tomis între Boema și Tomis III, în parcul de la Far, pe scuarul de pe bulevardul 1 Mai, în parcul Poarta 6, în fața Muzeului Ion Jalea, în scuarurile de la Poarta 1 și pe Faleza Cazino.

Din păcate, în unele dintre spațiile deja plantate, angajații Serviciului Gestionare Spații Verzi au fost nevoiți să înlocuiască florile plantate anterior, dar care au fost furate. "Vă rugăm, în cazul în care constatați acte de vandalism sau de sustragere a arborilor, arbuștilor și a florilor de pe teren vă rugăm să anunțați acest lucru la numerele de telefon 0241/55.00.55 - Dispecerat Primăria Constanța și 0241/484.205 sau 0799/606142 ( WhatsApp) Direcția Generală Poliția Locală", explică reprezentanții Primăriei Constanța.

Totodată, Serviciul Gestionare Spații Verzi continuă acțiunile de întreținere a spațiilor verzi. A fost cosită iarba, a fost tuns gardul viu, au fost tăiați lăstarii copacilor acolo unde a fost cazul și au fost îngrijite florile de pe bulevardul Tomis, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, bulevardul 1 Mai, în parcul din Poarta 6, în zona peninsulară, pe bulevardul Mamaia, în parcul de la Casa de Cultură și în cartierul Tomis 1.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5867 secunde