Mii de bulbi de lalele, plantaţi în Ţara Piticilor

457
Mii de bulbi de lalele, plantaţi în Ţara Piticilor - miidebulbi-1607714183.jpg

Articole de la același autor

3.000 de bulbi au fost plantaţi, în ultima perioadă, în spaţiile verzi din Ţara Piticilor. Acestea sunt din specii variate şi, când vor înflori la primăvară, vor fi un adevărat spectacol de culoare.

Bulbii au fost dispuşi în cercuri concentrice în jurul bradului plantat în luna noiembrie de către Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public şi Privat” Constanţa. Aceştia fac parte din speciile Red Baby Doll, Verona, Royal Acres, Prince of Marvel, Shell, Monsella, Akebono, Alicante, Blue Wow, Chandelier, Columbus, Dance Line, Double You, Double Red/Yellow, Frejus, Glamour Unique, Globe, Granda, Gudoshnik Double, Icoon, Justina, Miranda, Negrita Double, Rood Witte Rand, Sundowner, Violet Prana, Vogue, White Mountain, White Valley, Dubbel Blauw Crispa, Golden Stone, Pink Sunrise, Tub Dark Eyes.

„Lalelele, pe lângă frumuseţea lor, au şi avantajul că sunt plante perene, astfel că vizitatorii celui mai îndrăgit parc de distracţie din municipiu se vor putea bucura mai multe primăveri de eleganţa acestor flori. Amintim faptul că RAEDPP Constanţa a renunţat la plantarea de flori anuale şi bienale şi a încheiat un contract pentru plante perene, pentru a nu mai fi nevoie de investiţii anuale în amenajarea peisagistică”, transmit reprezentanţii RAEDPP.

De asemenea, plantele din Ţara Piticilor care necesită depozitarea pe timpul iernii au fost mutate în locuri speciale, pentru a fi protejate de îngheţ, urmând a fi replantate în primăvară.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3768 secunde