Miei în pieţele constănţene. Unde va fi comercializată carnea tradiţională pentru Paşte

456
Miei în pieţele constănţene. Unde va fi comercializată carnea tradiţională pentru Paşte - miei-1619010485.jpg

Articole de la același autor

Începând de miercuri, 21 aprilie, şi până pe 1 mai, în piețele agroalimentare administrate de Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța se va comercializa carne de miel pentru Sărbătorile Pascale, de la producători avizați de Direcția Sanitar – Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța.

Comerțul cu carne de miel se va desfășura în două dintre piețele agroalimentare administrate de Regie, în zone special amenajate. Vor fi puse la dispoziție 15 locuri în hala de lactate din Piața Grivița și 4 locuri în hala de lactate din Piața Tomis III.

În condiţiile actuale, care prevăd o serie de măsuri de protejare a sănătății populaţiei, producătorii vor purta obligatoriu mănuși și măști, iar echipamentele și ustensilele trebuie curățate ori de câte ori va fi necesar pentru a asigura o igienizare corespunzătoare. La intrare vor exista dispensere pentru igienizarea mâinilor, covorașe impregnate cu material dezinfectant pe bază de clor, iar spațiile vor fi igienizate zilnic, după închiderea programului. La rândul lor, clienții au datoria de a respecta măsurile privind distanțarea socială și de a intra în hală în mod organizat, pentru a preveni aglomerația.

Producătorii care și-au manifestat interesul să comercializeze carne de miel în piețel din municipiu provin din județele Constanța și Tulcea, iar mieii sunt sacrificați în abatoare autorizate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.864 secunde