€ 4.7231
£ 5.2496
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Meteorologii au prelungit avertizarea de vreme rea: Ninsori, lapoviță, polei și vânt puternic până duminică

Ştire online publicată Joi, 01 Martie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Meteorologii au prelungit avertizarea de vreme rea. De joi până duminică este valabilă o informare meteorologică de precipitații mixte și polei, ninsori moderate cantitativ și strat consistent de zăpadă, dar și intensificări ale vântului.În perioada 1 martie, ora 23.00 – 4 martie, ora 10.00, temporar vor fi precipitații în majoritatea regiunilor. Va ninge, dar vor fi și perioade în care se vor semnala precipitații sub formă de lapoviță și ploaie cu depunere de polei, în special în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Banat și pe arii mai restrânse în restul teritoriului.

Ninsorile vor fi moderate cantitativ, îndeosebi în sud-vestul țării, iar în zona Munților Banatului și în cea de vest a Carpaților Meridionali se va depune strat nou de zăpadă mai consistent.


Temporar intensificări ale vântului vor fi în sudul Banatului, unde rafalele vor atinge în general 55...60 km/h, precum și în zona montană înaltă, cu viteze de 70...90 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada. Unele intensificări ale vântului, dar la cote mai reduse, de 40...50 km/h, vor fi și în regiunile extracarpatice.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.751 secunde