Meteo / Când scăpăm de ger

582
1
Meteo / Când scăpăm de ger - ger859133001629350025768400-1420133661.jpg
Vremea se încălzește ușor începând de mâine, 2 ianuarie, iar temperaturile ajung la 5 grade cu plus începând desâmbătă, însă doar în anumite zone ale țării, transmit meteorologii Realitatea TV. Săptămâna viitoare însă vremea se va răci din nou, un nou val de mase de aer polar, în albastru, va aduce iarăși gerul noaptea și dimineața.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în sud-estul țării și în zonele de munte, unde doar cu totul izolat va fulgui.

Spre seară în extremitatea nordică a țării izolat va ninge slab. Maximele vor fi cuprinse între - 8...-7 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 4...5 grade în dealurile subcarpatice.

Comentează știrea

Stanciu Adrian
2 ianuarie 2015
marketglory

w w w.marketglory.com/strategygame/Parmalat (copiaza link-ul in browser fara spatii) www.marketglory.com/strategygame/Parmalat MarketGlory este un simulator economic, politic, social si militar in care aveti posibilitatea de a va converti moneda virtuala in bani reali. Fiecare jucator din comunitatea MarketGlory are posibilitatea sa: munceasca, infiinteze companii, candideze la guvern, recomande referali, sa dobandeasca grade militare si sa-si construiasca propria organizatie. Drumul catre povestea de succes in Market Glory este strategia personalizata a fiecarui jucator din comunitatea Market Glory. Aici nu exista limita de timp, unii vor atinge obiectele mai repede si altii mai tarziu. Important este sa fii prezent in Market Glory si sa iti dezvolti ceea ce iti da satisfactii in acest joc. Succesul este rezultatul unei activitati care are la baza actiune si perseverenta. In orice domeniu din viata cei care nu renunta cu siguranta reusesc si isi ating toate obiectivele. Astfel un succes in Market Glory iti asigura un venit substantial si in viata reala. Banii nu aduc fericirea, ci numarul lor. 100 ron virtuali in joc sunt 1 euro. 1 euro real, care se poate scoate la un moment dat, cand ai ajuns la 20 euro. Fiecare om adus iti poate aduce zilnic intre 1 - 10 euro, daca ai rabdare si jucati amandoi. pentru mai multe detalii despre cum se joaca si pasii care trebuiesc urmati: YM: stanciuadrian33 sau email

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Decembrie 2014
Stire din Social : Anunțul CNADNR care vizează toți șoferii
Pagina a fost generata in 0.5714 secunde