Medicii se întâlnesc în cadrul Școlii de Vară a Tinerilor Nefrologi

184
Medicii se întâlnesc în cadrul Școlii de Vară a Tinerilor Nefrologi - medicii3-1559758340.jpg

Articole de la același autor

Până la data de 9 iunie, va avea loc la Universitatea "Ovidius" din Constanța, prima ediție a Școlii de Vară a Tinerilor Nefrologi. Manifestarea desfășurată sub egida Societății Române de Nefrologie, în parteneriat cu Facultatea de Medicină din cadrul universității setează standarde înalte, fie că ne referim la latura științifică, fie ca ne referim la zona de relaxare și distracție.
Cursurile vor fi susținute de cadre didactice de prestigiu din domeniul nefrologiei, pe parcursul a trei zile, într-un cadru ce îmbină știința cu relaxarea. În program sunt cuprinse prelegeri teoretice, discuții interactive pe marginea unor cazuri clinice, ateliere de lucru și sesiuni de comunicări științifice susținute de cursanți. Acestea se adresează medicilor rezidenți și tinerilor specialiști nefrologi, cu vârsta maximă de 35 de ani. 


În program sunt cuprinse  și prelegeri teoretice, discuții interactive pe marginea unor cazuri clinice, ateliere de lucru și sesiuni de comunicări științifice susținute de cursanți.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4478 secunde