Medicii, noi detalii despre starea de sănătate a lui Ion Iliescu

122
Medicii, noi detalii despre starea de sănătate a lui Ion Iliescu - 62009156-1570437856.jpg

Articole recomandate

Ion Iliescu va rămâne internat în următoarele zile la Spitalul Elias. Medicii au anunțat că starea de sănătate a fostului președinte al României este una favorabilă, dar că deocamdată va rămâne în spital pentru tratament.


Ion Iliescu rămâne internat la Spitalul Elias, însă starea lui de sănătate este favorabila. Medicii anunță că se află în momentul de fata în Sectia de Cardiologie și va primi îngrijirile necesare. Deși a trecut de episodul acut, acesta va mai sta câteva zile în spital pentru investigatii amănuntite pe fondul problemelor cardiace mai vechi și pentru tratament.

"Ion Iliescu rămâne încă internat în Spitalul Elias pentru tratament și investigații pe fondul problemelor cardiace mai vechi al dânsului", a anunțat purtătorul de cuvânt al unității medicale, Silvius Negoiță.

Ion Iliescu a fost internat vineri la Spitalul Elias din București din cauza unor probleme cardiace. Fostul președinte a avut mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă. În vară a fost internat tot la Spitalul Elias în urma unui episod de febră puternică.

Ion Iliescu a suferit o intervenție chirurgicală pe cord, în aprilie, la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu. Medicii i-au extras lichidul pericardic.

În trecut, Ion Iliescu a fost operat de două ori pe inimă pentru a-i fi montate stenturi, iar una dintre intervenții a avut loc la Paris în 2007.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Aprilie 2019
Stire din Eveniment : Ion Iliescu a fost externat
Luni, 01 Aprilie 2019
Stire din Eveniment : Ion Iliescu, OPERAT la inimă
Pagina a fost generata in 0.4408 secunde