MEDICII AU STABILIT CAUZA MORȚII ACTRIȚEI STELA POPESCU

445
MEDICII AU STABILIT CAUZA MORȚII ACTRIȚEI STELA POPESCU - stelapopescuamurit-1511532887.jpg

Articole recomandate

După ce actrița Stela Popescu a fost găsită, joi, fără suflare în casa sa, legiștii au oferit detalii din rezultatele necropsiei. Deoarece nu se știa exact cauza morții actriței, polițiști au dus joi seară trupul neînsuflețit la Institutul pentru Medicină Legală. Mai mult, criminaliștii s-au întors, vineri, acasă la Stela Popescu și fac cercetări la fața locului, fiind ridicate probe în dosarul de moarte suspectă deschis de politiști.

Raportul oficial al INML afirmă că accidentul vascular ar fi putut avea loc în perioada 22-23 noiembrie. "I.N.M.L. "Mina Minovici" București a efectuat astăzi, 24 noiembrie 2017, autopsia medico-legală a doamnei Popescu Stela, ca urmare a emiterii ordonanței nr. 392500/23.11.2017 a D.G.P.M.B. -Serviciul Omoruri și a constatat că moartea domniei sale a fost neviolentă fiind datorată unui accident vascular cerebral hemoragic sever incompatibil cu viața, care s-a putut produce la data de 22-23.11.2017", se arată într-un comunicat de presă al Institutului Național de Medicină Legală "Mina Minovici".

După mai multe ipoteze privitoare la locul în care Stela Popescu a fost descoperită fără suflare, primul soț al acesteia face lumină în ceea ce privește acest aspect.

"A fost gasita in living, cazuta cu fata in sus si avea o dara de sange inchegat la gura", a declarat acesta in platou la o emisiune a Kanal D.

Trupul neînsuflețit al actriței Stelei Popescu a fost depus la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase". Sâmbătă sicriul va fi depus la Capela Mănăstirii Cernica, iar duminică va avea loc înmormântarea, potrivit reprezentanților Teatrului de Revistă "Constantin Tănase".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 16 Octombrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Stela Popescu, la Casa de Cultură
Pagina a fost generata in 0.3766 secunde