Mazăre mai inventează o taxă specială pentru stațiunea Mamaia

1656
8
Mazăre mai inventează o taxă specială pentru stațiunea Mamaia - mamaiazonacazino111344872877-1365498437.jpg

Articole de la același autor

Agenții economici care își desfășoară activitatea în stațiunea Mamaia, dar și proprietarii de apartamente sau case din zonă vor trebui să plătească, începând cu sezonul estival 2013, o taxă de promovare.


Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, în următoarea ședință a Consiliului Local Constanța se va supune la vot proiectul privind introducerea acestei taxe noi, care va fi diferențiată, în funcție de specificul activității și zonei. 30 la sută din valoarea taxei respective va reveni primăriei, iar 70 la sută va ajunge la Agenția Patronală, cu scopul clar de a fi folosiți pentru promovarea turistică a stațiunii. 


Comentează știrea

Nae
9 aprilie 2013
DROGATUL

Cine il baga in seama pe drogatul asta.... adica daca locuiesti in Mamaia trebuie sa platesti taxa??? Osa plateasca masa dobitocului.

silvia
9 aprilie 2013
primarul maimuta

de ce proprietarii de apartamente au nevoie sa promoveze turismul in mamaia? inteleg sa promoveze turismul agentii economici, dar eu, daca locuiesc in mamaia, ce castig daca vin 100 de turisti sau 1000? pe mazare il inteleg, tot ce face, face in folosul lui si-si umple buzunare, nu-i inteleg pe cei care-l voteaza !!!!!!! constantenii sunt cei mai jalnici romani. de ani de zile aleg o mamuita ca primar!

costea
9 aprilie 2013
pe cine

Pentru cel de la comentariul 2.Te itreb cati candidati au participat la alegerile pentru primari si ce variante de alegere ai avut?Care ar fi fost diferenta daca lumea l-ar fii ales pe Chiru?Probabil ca mai rau, caci Chiru (mache) este omul avid dupa putere si lacom dupa bani.

GIM
9 aprilie 2013
După 1989, două surori au rămas în continuare la putere și nedespărțite: politica și corupția!

http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?pid=8791#p8791

Lucia
9 aprilie 2013
Ce s-a votat...

Ptr.Costea, Esti prost informat.Chiru nu este mache! In ceea ce priveste votul constantenilor a fost obtinut prin manipulare si minciuna.Au fost manipulati intr-un mod grosolan ,asistatii social care,intr-un fel sau altul,li se inoculeaza ideea de dependenta de ...primar.Ei nu stiu sau nu vor sa stie ca,vestitele pachete(nu s-au mai dat de ceva timp!)sau subventii li se dau, tot din buzunarul constantenilor activi, prin taxele si impozitele, pe care le platesc.Daca ar fi fost mai bine cu un alt primar?Asta da,intrebare.Constantenii,care muncesc,au avut cel putin,optiunea de a incerca.Optiunea de a amenda prin vot,derapajele (si au fost destule).Ar fi avut posibilitatea sa-i aminteasca ca ar trebui sa fie primarul Constantei nu doar al statiunii Mamaia(pe care a transformat-o intr-un circ).Din pacate,nici macar constantenii stapani pe viata si viitorul lor,nu au avut curaj ,sau au tratat cu indiferenta !Nu pot decat sa exprim niste pareri de rau pentru...ce ar fi putut sa fie daca,s-ar fi votat cu ...capul!

M.C.
9 aprilie 2013
Lucia are dreptate

Partidele de stanga in general,nu au nevoie de o clasa mijlocie prospera.La noi toti sunt fesenisti,noi nu avem un partid de dreapta.Samanta partidelor de dreapta a fost starpita de Ion Iliescu.(vezi Coposu ,etc) Saracia trebuie alimentata.Ignoranta trebuie intretinuta. Cetateanul este obligat sa depida de "ajutoare sociale". Un om informat,un om educat nu poate sa voteze un analfabet in conducerea statului sau in Parlament.Un om care poate sa castige bine nu sta la mana lui Mazare. Asta este regula de aur a social-democratiei romanesti Sub masca ajutoarelor pentru saraci politrucii social-democrati castiga alegerile.Vreti un exemplu ? 50% din populatia Constantei primeste ajutoare sociale intr-o forma sau alta. Intrebare:Constanta este orasul saracilor ? Foametea din anul 1947 a fost alimentata de comunisti.Romanul trebuia sa inteleaga ca Dumnezeul lor este Gheorghe Gheorghiu Dej.Azi trebuie sa intelegem ca Dumnezeul nostru este Mazare@Co.

eu
9 aprilie 2013
ce sa promovam?

Turismul de litoral in Romania,abia gafaie !Vorbesc despre bruma de turism adevarat si serios. In rest,este o parodie.Ce vor sa promoveze? Mizeria,hotia si scalambaielile ce se vor a se numi distractia de sambata si duminica ?Fitosii ce vin sa-si faca de cap in promiscuitatea asaziselor cluburi ? Asta e turism? Sau prostitutie ?Inainte de a impune o taxa,normal ar fi fost sa ni se spuna exact ce vor sa faca cu ea. In afara de a ingrosa buzunarele catorva,chiar nu vad ce ar putea promova.

anunturipenet.gsp.ro
12 aprilie 2013
anunturi

Aveti un anunt sau cautati anunturi si vreti rezultate rapide? Aici aveti posibilitatea sa va faceti cunoscut anuntul adaugandu-l pe site, unde gasiti domenii variate, precum: auto, casa, locuri de munca, imobiliare, matrimoniale, bijuterii, electrocasnice, transporturi, turism, utilaje etc

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4275 secunde