Maxime de 23 de grade Celsius, dar și nori și ploi, săptămâna aceasta, la Constanța

629

Articole de la același autor

Începutul celei de-a doua luni a primăverii aduce vreme frumoasă și însorită la Constanța. Însă norii nu se lasă duși definitiv și spre sfârșitul săptămânii vor fi din nou ploi și temperaturi scăzute.
Astăzi, începe să se mai încălzească după week-end-ul răcoros de care am avut parte. Va fi însorit și maximele termice vor atinge 14 grade Celsius. Mâine, temperaturile vor continua să crească, până pe la 17 grade Celsius. Va fi parțial înnorat, dar cu șanse mici de ploaie. Miercuri, se vor înregistra 21 de grade, iar joi, 23 de grade Celsius. De joi noaptea, se instalează însă și ploile. Meteorologii anunță averse și vreme închisă vineri și sâmbătă. Temperaturile vor scădea din nou, semnificativ. Valorile termice se vor încadra între 8 și 11 grade Celsius. Va ploua atât ziua, cât și noaptea și va bate un vânt moderat, dinspre nord.
Soarele își va mai face apariția abia spre duminică, dar nu foarte curajos. Norii vor persista și va ploua și duminică noapte, iar de săptămâna viitoare, chiar dacă ploile vor înceta, va fi destul de frig, cu maxime de 10-11 grade Celsius.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Martie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end
Pagina a fost generata in 0.5102 secunde