Măsuri stricte de comercializare a produselor alimentare, în staţiunea Mamaia

312
Măsuri stricte de comercializare a produselor alimentare, în staţiunea Mamaia - mamaiagf4-1612345351.jpg

Articole de la același autor

Serviciul Autorizare Operatori Economici din cadrul Primăriei Municipiului Constanța aduce la cunoștința operatorilor economici interesați să desfășoare în anul 2021 în stațiunea Mamaia și Sat Vacanță activități economice în unități comerciale, inclusiv în laboratoare de patiserie şi cofetărie, că pentru toate activitățile economice și serviciile de piață se va impune respectarea prevederilor H.G. nr.559/2001 privind unele măsuri de comercializare a produselor alimentare și nealimentare în stațiunile turistice, referitoare la cerințele și condițiile din acest act normativ.



De asemenea, activitățile economice și serviciile de piață vor fi autorizate doar în spații a căror funcțiune urbanistică aprobată, corespunde cu activitatea ce urmează a fi desfășurată.

Obligația deținerii tuturor avizelor/autorizațiilor, necesare desfășurării activității, emise de alte instituții, prevăzute de legislația în vigoare (Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Direcția de Sănătate Publică, etc.) revine tuturor operatorilor economici care desfășoară activități economice și servicii de piață.

Informații suplimentare puteți obține la numerele de telefon 0241/488192 sau 0241/488136.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1118 secunde