Măsuri de prevenție împotriva infectării cu noul coronavirus, în Constanța

307
Măsuri de prevenție împotriva infectării cu noul coronavirus, în Constanța - masuridepreventie-1583329746.jpg

Articole de la același autor

După ce ieri au fost montate la Căminul pentru Persoane Vârstnice lămpi bactericide și dispensere cu soluții dezinfectante, astăzi reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială au început montarea dispenserelor și în toate cluburile pentru seniori.

De asemenea, dispensere au fost montate și în sediul DGAS și în Serviciul de Asistență Medicală Comunitară situat în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei".

"În continuare, echipe mixte de control formate din reprezentanți ai Primăriei Constanța și ai Poliției Locale desfășoară acțiuni de verificare și consiliere la unitățile de învățământ din municipiu. Inspectorii distribuie în fiecare instituție și pliante informative. Peste 70 de unități de învățământ din municipiul Constanța au fost verificate până acum.

Primăria Municipiului Constanța face un apel către cetățeni să nu ia în considerare decât informațiile venite de la autoritățile abilitate și să nu cadă pradă dezinformărilor care apar în spațiul public", precizează reprezentanții Primăriei Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5121 secunde