Mașină spulberată de tren. O FEMEIE A DECEDAT

204
Mașină spulberată de tren. O FEMEIE A DECEDAT - accident547634900-1517318566.jpg

Articole recomandate

O femeie în vârstă de 48 de ani a decedat, marți dimineață, după ce mașina în care se afla a fost spulberată de un tren, între orașul Tășnad și localitatea Cig, din județul Satu Mare.


În urma impactului, femeia a fost proiectată în afara autoturismului și aruncată doi metri. La fața locului au intevenit trei echipaje ale pompierilor militari: un echipaj cu o autospecială de descarcerare, împreună cu un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Punctului de lucru Tășnad și un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare. Ajunse la locul accidentului, forțele de intervenție au găsit lângă autoturismul lovit de tren femeia în stare de inconștiență, cu multiple traumatisme la nivelul corpului.

Potrivit presasm.ro, femeia a decedat în timp ce era transportată la Unitatea de Primire Urgențe de către un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă.

În trenul implicat în accident, compus din doua vagoane, se aflau aproximativ 10 persoane care nu au avut nevoie de asistență medicală.

Echipajele de poliție cercetează pentru a stabili circumstanțele în care s-a petrecut tragedia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.598 secunde