Masca de protecţie, obligatorie pentru însoţitorii copiilor, în Ţara Piticilor şi Gravity Park

214
Masca de protecţie, obligatorie pentru însoţitorii copiilor, în Ţara Piticilor şi Gravity Park - mascadeprotectie-1603381665.jpg

Articole de la același autor

Vizitatorii Țărilor Piticilor și Gravity Park sunt rugați de către reprezentanţii Regiei Autonome „Exploatarea Domeniului Public şi Privat Constanţa” să rămână în afara parcurilor de distracție dacă au intrat în contact cu o persoană diagnosticată sau suspectă de infectare cu Covid-19, precum și dacă prezintă simptome ale vreunei boli infecțioase respiratorii. Măsura este necesară cu scopul de a menţine un spaţiu sigur pentru cei mici, având în vedere creşterea numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus în municipiul Constanţa.

De asemenea, pentru a se proteja pe ei și pe cei din jur, Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța” îi roagă pe aparținătorii copiilor să poarte mască în interiorul parcurilor, acoperindu-și nasul și gura.

În plus, toți vizitatorii parcurilor sunt îndemnați să respecte cu strictețe regulile de igienă personală și de distanțare socială recomandate de autorități. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5574 secunde