Mărțișoare și flori pentru doamnele din azilul de bătrâni de la Poarta Albă

427
Mărțișoare și flori pentru doamnele din azilul de bătrâni de la Poarta Albă - martisoaresiflori-1457283314.jpg

Articole de la același autor

Doamnele din Căminul de bătrâni de la Poarta Albă vor avea parte de o surpriză, astăzi. Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Fundația "Solidaritatea Culturală pentru România - ARS XXI", membrele de la Marea Lojă Feminină a României și Asociația "Femeia Schimbă Lumea" le vor face o vizită și le invită la spectacolul "Cânt pentru tine!". 


În cadrul evenimentului, reprezentanții celor trei organizații vor oferi doamnelor tradiționalul Mărțișor, flori și cadouri. Micii muzicieni din clasa a II-a B de la Colegiului Național de Artă "Regina Maria" din Constanța îi vor încânta pe bătrâni cu cântecele și poeziile lor. 


Invitatul de onoare al evenimentului este Anca Nicolescu, Marea Doamnă a Masoneriei Feminine din România, vicepreședintele Fundației SCR ARS XXI, care și-a dedicat întreaga viață în slujba oamenilor iubind cultura, artele, promovând elitele, tinerii și copiii talentați. Este formatoare a elitei feminine, susținătoare a unei societăți juste morale, tolerantă și multiculturală, care nu i-a uitat niciodată pe cei aflați în nevoi. 


"Femeia de astăzi, veriga importantă a societății modernă, trebuie să fie puternică, hotărâtă, inde-pendentă, în stare să se descurce singură, sigură pe ea, dar în același timp sensibilă și să nu-și piardă din feminitate. Femeia din societatea modernă a evoluat atât de mult încât poate să se implice și chiar să conducă mai multe domenii de activitate ale societății. Prezența femeii este foarte necesară atât în mediul politic și social, cât și în domeniul cultural, în artă și educație. Pentru că luna martie este a Femeii - fie că este vorba de mame sau bunici, venim să aducem puțină bucurie sufletelor lipsite de mângâiere. Poate nu e mult, însă pentru aceste doamne orice mângâiere este extrem de importantă", a declarat Anca Nicolescu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5158 secunde