Marele câștigător la Loto, baricadat în casă și urmărit de interlopi

1853
Marele câștigător la Loto, baricadat în casă și urmărit de interlopi - loto1-1321693545.jpg
Banii nu aduc fericirea. Zicala se potrivește perfect ultimului câștigător al marelui premiu de la Loto. După ce acesta a câștigat peste cinci milioane de euro la 6 din 49, viața lui a devenit un calvar. Bărbatul e urmărit de interlopi și de rude, iar acum s-a baricadat în casă pentru a-și găsi liniștea.

Marele câștigător la Loto 6 din 49 a declarat pentru jurnaliștii de la Libertatea că pentru moment nu știe ce se întâmplă cu el, că este dat peste cap. Spune că nu este fericit, ci mai degrabă confuz. În plus, nu se poate bucura de acești bani pentru că este încă în stare de șoc.

Și asta nu e singura problemă a omului. După aflarea veștii că el este câștigătorul premiului, acesta a devenit vedeta cartierului. Jurnaliștii mai scriu că interlopii din zonă îi tot dau târcoale. De altfel, chiar în timp de reporterii se aflau prin zonă a trecut o limuzină neagră despre care vecinii câștigătorului au spus că ar aparține clanului Pastramă.

Jurnaliștii mai scriu că Gică trăiește încă în casa modestă pe care o avea și înainte de marele câștig, într-un cartier de la marginea Capitalei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8417 secunde