Marcel Ciolacu: Oamenii nu au încredere să iasă să meargă la lucru, pentru că nu există o testare în masă

203
Marcel Ciolacu: Oamenii nu au încredere să iasă să meargă la lucru, pentru că nu există o testare în masă - marcelciolacu-1588079961.jpg
Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marți că oamenii nu au încredere să iasă din casă să meargă la lucru, după ridicarea stării de urgență, pentru că nu există o testare în masă care să arate "realitatea" cu privire la infecția cu coronavirus, conform agerpres.ro.


"Nu am informațiile medicale necesare de a mă exprima dacă este necesară prelungirea unei stări de urgență sau unei stări de alertă. Ce știu cu certitudine este că oamenii nu au încredere să iasă să meargă la lucru, neexistând o testare în masă să vedem realitatea", a spus Ciolacu, într-o conferință de presă, după ședința Biroului Permanent Național al PSD, întrebat ce părere are despre faptul că va fi instituită stare de alertă pe teritoriul țării noastre după 15 mai.


El a adăugat că "a fost o decizie bună ca lumea să stea în izolare în această perioadă", dar această măsură trebuia completată cu o testare în masă, "astfel încât oamenii să prindă curaj și să vedem realitatea".


"Mă bucură că, după ce acum două luni PSD a anunțat că nu este cazul ca elevii să mai revină în școli, după ce ministrul Învățământul a ieșit și a spus - copiii mici vor merge cu măști și cu mănuși ..., până la urmă președintele României a ținut cont de sugestia noastră și a amânat revenirea la școli", a afirmat Ciolacu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.726 secunde