Maraton de vaccinare în weekend, la Delfinariu, Acvariu şi la Muzeul de Istorie din Piaţa Ovidiu

334
După un an în care muzeele și instituțiile de cultură în general au fost vizitate mai mult online, odată cu scăderea numărului de infectări cu noul coronavirus și creșterea numărului persoanelor vaccinate ne apropiem tot mai mult de revenirea la viața normală.

Anul acesta, Noaptea Muzeelor aduce la Constanța un nou maraton de vaccinare. Mai exact, sâmbătă și duminică, 12 şi 13 iunie, între orele 10.00 și 19.00, la Delfinariul din Constanța orice persoană, constănțean sau turist, poate veni să se imunizeze atât cu vaccinul Pfizer-BioNTech, cât și cu vaccinul Johnson&Johnson.

Același lucru se va întâmpla sâmbătă, în fața Acvariului și a Muzeului de Istorie Națională și Arheologie din Constanța, între orele 16.00 și 23.00.

Personalul medical, însemnând un medic, doi asistenți medicali și un registrator pentru fiecare locație în parte, provine de la centrul de vaccinare din incinta Pavilionului Expozițional.

Persoanele care doresc să se vaccineze trebuie să prezinte un document de identitate valabil, fie cartea de identitate, fie pașaportul. Evenimentul este organizat de Primăria Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, împreună cu Direcția de Sănătate Publică Constanța, cu sprijinul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii și al Muzeului de Istorie Națională și Arheologie din Constanța. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2531 secunde