Maraton de vaccinare de Ziua Națională a României. Unde se pot vaccina românii pe 1 și 2 decembrie

374
Maraton de vaccinare de Ziua Națională a României. Unde se pot vaccina românii pe 1 și 2 decembrie - maraton-1637941254.jpg
Maraton de vaccinare COVID-19 organizat de Ziua Națională a României! Românii din toată țara vor putea merge timp de două zile, la orice oră, în centrele de vaccinare din spitalele militare din cele mai mari orașe. 


Potrivit Relitatea.net Ministerul Apărării Naționale organizează în zilele de miercuri, 1 decembrie, și joi, 2 decembrie, cu prilejul Zilei Naționale a României, un maraton de vaccinare, acțiune menită să sprijine efortul național privind combaterea COVID-19, potrivit unui comunicat de presă al instituției.


Astfel, cetățenii care doresc să se vaccineze o vor putea face, non-stop, începând cu ora 8.00 a zilei de miercuri, 1 decembrie, și până la ora 16.00 a zilei de joi, 2 decembrie, în centrele de vaccinare care funcționează la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Iacob Czihac” din Iași, Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca, la Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanţa, Spitalul Clinic de Urgenţă Militar „Dr. Ştefan Odobleja” din Craiova, Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria” din Braşov și la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara.


Astfel că în perioadele 26–30 noiembrie și 3 decembrie 2021 – 3 ianuarie 2022, programul de funcționare al centrelor de vaccinare organizate de MApN va fi între 8.00 și 16.00 în zilele lucrătoare, iar în zilele de sâmbătă, duminică și sărbători legale vor fi vaccinate doar persoanele înscrise în Platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19, a mai anunțat MApN.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9306 secunde