Mangalia, prezentă la Târgul de Turism al României

214
Mangalia, prezentă la Târgul de Turism al României - mangaliatargturism-1487092867.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Mangalia va fi reprezentată la Târgul de Turism al României (TTR), care se desfășoară, în perioada 16-19 februarie, la Romexpo București. 


În parteneriat cu Fanomania Holding și cei mai importanți agenți economici din stațiunile Saturn, Venus, Jupiter, Cap-Aurora, Neptun și Olimp, vor fi promovate ofertele turistice, la standul propriu (34 - 35), aflat în pavilionul C3 al Complexului Expozițional Romexpo.
 
În cadrul evenimentului, Primăria Mangalia va prezenta publicului interesat, prin diverse materiale informative, potențialul turistic al celor șase stațiuni din zona de sud a litoralului Mării Negre. Totodată, hotelierii din sudul litoralului își vor prezenta, la rândul lor, ofertele turistice pentru sezonul estival 2017. 


În cele patru zile de târg, organizatorii evenimentului au pregătit o serie de manifestări conexe, menite să promoveze serviciile și zonele de atracție turistică din România. 


Ajuns la cea de-a XXXVII-a ediție, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte și atracții turistice, atât din țară, cât și din străinătate. În paleta serviciilor turistice sunt incluse, în fiecare an, turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventură. 


Din ofertele companiilor expozante nu lipsesc nici accesoriile și gadget-urile necesare în orice călătorie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 03 Februarie 2017
Stire din Economie : Economia, pe scurt
Joi, 02 Februarie 2017
Stire din Economie : Turismul a fost pe val în 2016
Pagina a fost generata in 0.7483 secunde