MAME FĂRĂ SUFLET! Peste 200 de copii AU FOST PĂRĂSIȚI în maternități și spitale

1938
2
MAME FĂRĂ SUFLET! Peste 200 de copii AU FOST PĂRĂSIȚI în maternități și spitale - copiiparasiti-1503569390.jpg

Articole de la același autor

Un număr de 245 de copii au fost părăsiți în maternități și în alte unități sanitare în primul trimestru al anului, conform datelor publicate pe site-ul Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție (ANPDCA).

Dintre cei 245 de copii părăsiți în unitățile medicale, 164 au fost părăsiți în maternități, 71 în secțiile de pediatrie, iar 10 au fost lăsați în secțiile de spital.

De asemenea, 231 de copii au fost externați în perioada ianuarie-martie 2017, iar 100 s-au reîntors la familiile lor, unul a fost plasat la familia extinsă, 7 plasați la familie/persoană și 102 au fost plasați la asistenți maternali.

Totodată, 6 copii au fost încadrați în centre de plasament, 4 copii în centre de primire în regim de urgență, iar 11 copii se regăsesc în alte situații, conform datelor ANPDCA.

Sursa: Agerpres

Comentează știrea

Maria
25 august 2017
Adoptiile

In timp ce sunt "mame"care-si parasesc copiii,sunt si femei care-si doresc cu disperare sa infiieze un copil,care desi indeplinesc material,psihic conditiile necesare si stabilite de lege,au dosarul de adoptii depus de ani da zile,dar,nimic nu se intampla.Oamenii nu pot deveni PARINTI ADEVARATI pentru ca in Romania birocratia este dusa la extrem.Acesti copii nenorociti sunt niste cifre sau niste numere si raman pierduti in hartii in loc sa fie iubiti de cei care-i doresc cu disperare!Cand se va schimba ceva??!!!

Ismail via brussel
25 august 2017
!!!

Nr.245 de copii orfani dar din septembrie când vor crește prețurile vor ajunge copii an oferlinate pe an 500 ,sau ba chiar 1000 risc mare pentru România .1.cresterea șomajului temporar sezon a iernii ,creșterea prețurilor ,alimentație , curentul etc. Dificultate an privința persoanelor juridice amenzi via ANAF mama mafiei a corupției, persoanele fizice datori la bănci etc, ploblema este că cei cu ajutorul social ași amultesc puradei din motive sunt abandonați ,pe deo altă parte statul ancaseaza de la angajați din ceasuri pentru hrana copiilor orfani ! ,Pentru persoane cu handicap ,pentru pensionari , pentru ajutorul social , pentru șomeri , pentru jandarmeria Română trântori ,pentru Armata Română ,pentru Poliția Română , pentru alte ciuperci DIAS ,DICOT etc, vadati seama cate datori au la FMI și la Comisia Europeană ,aaaa am un subiect deschis băncile an preună cu BNR este cămătăria populației cu nevoi personale e a 3 economie din bipul a României .1 Corupția justiția.2.TAxele și amenzile .3 Băncile și comisioanele și sechestru pe avere.aistai România astai guvernu suntem SCLAVI LIDERILOR MONDIALI sub papuc al UNIUNEA EUROPENANA care de fapt uniunea europeană ,țările emirate asia etc .o găsim pe SAHUL ORGANIZATIA MONDIALA EI FAC PAMANTUL SASERVANTA SI BANI .

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0132 secunde