€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

Mamaia face show la Târgul de Turism al României

Ştire online publicată Joi, 13 Noiembrie 2014. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
În perioada 13 - 16 noiembrie, Asociația de Promovare Litoral - Delta Dunării va participa la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României, unde va avea un stand în cadrul căruia vor avea loc activități de promovare a litoralului românesc și a Deltei Dunării și în mod special a stațiunii Mamaia. După ce au fost prezentate la cel mai mare târg internațional de turism din lume, World Travel Market, ce a avut loc la Londra, între 3 și 6 noiembrie, show-urile de promovare a stațiunii Mamaia ajung și la Romexpo, pe 13, 14 și 15 noiembrie. 


Show-urile sunt specifice celor ce atrag deja, de câțiva ani, turiștii din stațiunea Mamaia. Vizitatorii vor avea ocazia să vadă costume spectaculoase de carnaval, dansatori profesioniști, momente artistice, filmul oficial al stațiunii Mamaia și proiecții video cu atracțiile litoralului românesc. Și de această dată, vizitatorii standului Asociației Litoral - Delta Dunării vor avea parte de câteva surprize. 


La târg vor fi expuse și primele materiale print de promovare a atracțiilor și cluburilor din Mamaia și anume broșura generală de prezentare a stațiunii Mamaia și broșura nightlife „Mamaia - party ‘til down”. Realizarea acestor materiale a fost finanțată din bugetul ce provine din taxa de promovare ce se aplică operatorilor privați cu activitate în stațiunea Mamaia. 


„Prezența Asociației Litoral - Delta Dunării la această manifestare este constantă. Pot spune că, și de această dată, vom avea o participare în forță în cadrul standului, unde am creat evenimente în primele trei zile de târg. Ca și la ediția din primăvară, standul nostru va fi unul de impact, atât prin vizualul standului, cât și prin show-urile care se vor desfășura aici. Sperăm ca spectacolele prezentate și prezența asociației la târg să impulsioneze vânzările tour-operatorilor. Se vând deja pachete pentru înscrieri timpurii pentru sezonul estival 2015, iar discounturile acordate sunt de până la 50 la sută. Litoralul este din nou destinația românească vedetă care iese foarte devreme cu pachete avantajoase pregătite pentru turiștii care doresc să petreacă o vară de neuitat la malul mării”, a declarat Corina Martin, președintele Asociației Litoral - Delta Dunării. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.3709 secunde