€ 4.7627
£ 5.4233
$ 4.2726

Mai multe ştiri online:

Mamaia face senzație la Târgul de Turism de la Tel Aviv!

Ştire online publicată Miercuri, 11 Februarie 2015. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Stațiunea Mamaia a atras toate privirile vizitatorilor de la Târgul de Turism de la Tel Aviv.

Desfășurat între 10 și 12 februarie, Târgul de Turism de la Tel Aviv reunește operatori din toată lumea. Delegația Mamaia a făcut însă senzație, promovând bătrâna stațiune de la malul Mării Negre cu ținute tradiționale, broșuri în limba ebraică și filmul oficial.

„Susținem eforturile tour operatorului israelian Meshek Wings, care a lansat, anul trecut, un zbor charter Tel Aviv - Constanța și care a adus 1.500 de turiști israelieni. Pentru această vară, Meshek Wings a contractat deja două zboruri pe săptămână, începând din 5 iulie, ceea ce va dubla numărul turiștilor israelieni la peste 3.000! Considerăm Israelul o piață strategică pentru noi în acest moment și susținem campanii de promovare a stațiunii Mamaia și Eforie pentru ca vânzările pe aceste două zboruri charter pe săptămână să aibă un grad maxim de umplere. Am realizat broșuri de promovare a stațiunii Mamaia și broșuri de prezentare a cluburilor din Mamaia, în limba ebraică, special pentru acest târg și pentru promovarea pe piața de turiști din Israel. Contribuim astfel la o promovare eficientă a litoralului și Deltei pe piețele externe”, a explicat Corina Martin, președintele Asociației Litoral - Delta Dunării (ALDD).

Campania de promovare derulată de Asociația Litoral - Delta Dunării își propune să atragă mai mulți turiști pe litoralul românesc prin participarea la târgurile de turism naționale și internaționale din anul 2015. Pe plan internațional, ALDD va mai participa la târgurile de turism de la Chișinău (5 - 8 martie) și Berlin (4 - 8 martie). Pe plan național, vor mai fi târgurile de turism de la Cluj (27 februarie - 1 martie), Târgul de Turism al României - Ediția de Primăvară (12 - 15 martie), Timișoara (20 - 22 martie), Brașov (27 - 29 martie) și Iași (27 - 29 martie). 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9069 secunde