MAMĂ ȘI COPIL, DISPĂRUȚI DIN MALL. TELEFONUL CU DATELE ȘTERSE ȘI CHEILE, GĂSITE LA LOCUL DE JOACĂ

3452
MAMĂ ȘI COPIL, DISPĂRUȚI DIN MALL. TELEFONUL CU DATELE ȘTERSE ȘI CHEILE, GĂSITE LA LOCUL DE JOACĂ - hallwaysmall-1524724046.jpg

Articole recomandate

Alertă în Baia Mare! O mamă și copilul de 5 ani din Maramureș, dispăruți fără urmă. Ultima dată au fost văzuți în mall-ul din oraș. Telefonul și cheile femeii au fost găsite la locul de joacă din mall.

Poliția din Baia Mare a fost sesizată la 112 de un bărbat despre faptul că soția lui și copilul în vârstă de 5 ani au dispărut fără urmă.

Imediat, polițiștii au intrat pe fir și au început cercetările pentru a vedea exact ce s-a întâmplat.

Potrivit vasiledale.ro, femeia și copilul de 5 ani au fost înregistrați de camerele de supraveghere din mall-ul băimărean. Cei doi au intrat în parcarea mall-ului, femeia conducând un autoturism. Apoi a dus copilul la locul de joacă din mall, iar ea s-a întors la autoturism și a plecat.

După o perioadă femeia a revenit în mall, dar fără autoturism. A mers la locul de joacă de unde și-a luat copilul și a ieșit din mall. Din acest moment nimeni nu mai știe nimic despre cei doi.

Anchetatorii au verificat locul de joacă din mall-ul băimărean. Acolo aceștia au găsit telefonul femeii și niște chei. În urma verificării telefonului s-a constatat că toate datele din acesta fuseseră șterse.

Anchetatorii au ridicat și imaginile surprinse de camerele de supraveghere din mall pentru a le analiza. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0297 secunde