Mâine se deschide cel mai mare târg de locuri de muncă din România

298
2
Mâine se deschide cel mai mare târg de locuri de muncă din România - jobs-1336655044.jpg

Articole de la același autor

Mâine se deschide, la București, cel mai târg de locuri de muncă din România. Peste o sută de companii din cele mai importante industrii din piața internă scot la concurs sute de locuri de muncă. Evenimentul se va desfășura timp de două zile, vineri și sâmbătă, la pavilionul central Romexpo.

În cadrul târgului locurilor de muncă vor fi susținute peste 30 de workshop-uri și prezentări de companie. Printre multinaționalele care oferă joburi în IT și inginerie se numără IBM, Microsoft, Dell, Intel, HP și Computer Generated Solutions. Doritorii de joburi în retail își vor putea depune CV-ul la stand-urile Lidl, Nestle, OBI, P&G, Coca-Cola sau Profi. Oferte vor găsi și cei care își caută o slujbă în vânzări, customer service, marketing și cercetări de piață.

Comentează știrea

Crina
10 mai 2012
Citeste si informeaza

Atentie! Vehiculeaza vorba ca Radu Stefan Mazare, edilul Constantei, ar avea SIDA. Zvonurile sunt adevarate, iar constantenii stiu. Primarul a fost detectat sero-pozitiv in Brazilia, in 2003, la o clinica din Sao Paulo, unde ulterior i s-a fost furat dosarul si vandut unui paparrazo, care l-a santajat pe Mazare, acesta din urma platind o suma colosala de bani pentru tacere. Regional, primarul este acoperit in continuare prin media controlata, cu suportul PSD. Informatia insa a aparut public in forma documentului oficial scanat si incarcat pe un site public in iarna anului 2011. Site-ul a fost suspendat ulterior la cerere, sub motiv de continut ilicit. Atentie mare: Radu Mazare NU are ciroza ori boala de ficat, el sufera de primul stadiu al maladiei transmisibile prin contact intim. Membrii conducerii au fost informati, dar invitati la tacere. O declansare a stirii prin mass-media ar fi fatala conducerii consiliului local Cta, spune un angajat al primariei, ce prefera sa ramana in anonimat spre siguranta locului de munca. Sursa infectarii lui Mazare se pare a fi contactul neprotejat avut cu tinere din America de Sud si Africa (Madagascar) din ultimii 10 ani, invitate la petreceri private pe yacht-uri. Un sfat aditional si folositor: in cluburile din Mamaia umbla o grupare secreta de infectati HIV, in mare oameni cu situatie materiala deosebita. Asadar petrecaretii sunt invitati la prudenta, in special fetele. Asta fiind vorba intre noi, fara implicatii politice: dati mai departe, pentru ca oamenii sa stie.

precup
10 mai 2012
tac-i fah zdreantz-o

deci tac-i !! samsar ci ca tine pe unde o fi ca nu sa ma-i pomenit omu prost canre nu sti atunci ce s-a faca. huueaaaaaaaaaaaaaa!!

Răspuns la: Citeste si informeaza
Adăugat de : Crina, 10 mai 2012
Atentie! Vehiculeaza vorba ca Radu Stefan Mazare, edilul Constantei, ar avea SIDA. Zvonurile sunt adevarate, iar constantenii stiu. Primarul a fost...

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4531 secunde