Mâine începe curăţenia generală la Constanţa!

331
Mâine începe curăţenia generală la Constanţa! - maineincepe-1605432488.jpg

Articole de la același autor

Începând de luni, va fi demarată o amplă campanie de curățenia generală la Constanţa. Acţiunea este organizată de Primăria Constanța, prin Direcția Gestionare Servicii Publice și Direcția Generală Poliția Locală, şi participă operatorul de salubrizare, firmele care au contract de întreținere a spațiilor verzi, precum și persoanele care beneficiază de venitul minim garantat.

Municipiul Constanța este împărțit în şapte zone în care echipele de curățenie acționează succesiv. Prima zonă de intervenție este delimitată de bulevardele Lăpușneanu, Tomis, Mamaia și străzile Mihai Eminescu, Bucovinei și Lebedei incluzând Portul Tomis și Piața Ovidiu.

Pe lângă curățenia stradală, măturarea, spălarea și dezinfectarea trotuarelor și a carosabilului, aspirarea frunzelor, igienizarea piețelor agroalimentare și a platformelor de deșeuri, echipele vor curăța și mobilierul urban.

De asemenea, se vor executa lucrări de toaletare și corecție a arborilor acolo unde situația o impune. Igienizate vor fi și toate locurile de joacă și parcurile din oraș.

Polițiștii locali vor verifica și organizările de șantier – împrejmuirea suprafeței, existența rampei pentru curățarea roților autovehiculelor care părăsesc șantierul sau existența locurilor de depozitare a deșeurilor inerte, dar și dacă instituțiile publice și firmele private respectă curățenia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 15 Noiembrie 2020
Stire din Social : A decedat viceamiralul PETRE I. ZAMFIR
Duminică, 15 Noiembrie 2020
Stire din Social : Atenţie, se opreşte curentul electric!
Pagina a fost generata in 2.1997 secunde