Mai sunt bilete de tratament pentru pensionari. Grăbiţi-vă să vi le luaţi!

Luni, 10 Mai 2021, 21:01
236
Pentru cea de-a cincea serie de bilete de tratament balnear din acest an, cu data de prezentare în staţiune 24 mai, dintr-un total de 209 locuri mai sunt disponibile 55. Potrivit reprezentanţilor Casei Judeţene de Pensii Constanţa, acestea sunt valabile în următoarele staţiuni: Amara, Bala, Buşteni, Buziaş, Costineşti, Felix, Geoagiu, Govora, Moneasa, Olăneşti, Sărata Monteoru, Saturn, Sovata, Târgu Ocna şi Tuşnad.

Persoanele interesate se pot prezenta la sediul CJP, parter, ghişeul 1, cu următoarele documente: cerere tip, actul de identitate şi certificat de încadrare în grad de handicap (dacă este cazul).

Referitor la contribuţia suportată de către beneficiarii biletelor, aceasta este în procent de 50% din valoarea totală a pensiei. Desigur, există şi gratuităţi, de acestea beneficiind veteranii de război sau cei care primesc pensii de invaliditate şi persoanele cu handicap. În cazul asiguraţilor, contribuţia este de 50% din valoarea biletului, doar dacă veniturile lunare brute sunt mai mici decât salariul mediu brut pe economie. În caz contrar, biletul se achită integral. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2797 secunde