Mai punem o pătură pe noi! Constănțenii nu primesc, deocamdată, căldură în apartamente

2462
5
Mai punem o pătură pe noi! Constănțenii nu primesc, deocamdată, căldură în apartamente - jos-1507218645.jpg

Articole de la același autor

Toamna s-a instalat de mai bine de o lună, dar constănțenii s-au bucurat de vreme frumoasă. În week-end, începe să se mai răcorească și sunt așteptate temperaturi pe timpul nopții mai scăzute de 10 grade Celsius. Cu toate acestea, RADET încă nu pornește căldura în apartamente. 


"Deocamdată nu este cazul, iar dacă ne uităm pe prognoza de lungă durată, vom vedea că urmează o perioadă mai călduroasă. Însă nu este cazul să demarăm furnizarea de energie termică pentru încălzire. Nici nu ni s-a cerut acest lucru de la asociațiile de proprietari, mai ales că acest lucru ar însemna o creștere a facturilor la întreținere. Populația nu vrea să plătească încă. Dacă se creează o cerință, suntem pregătiți să furnizăm, dar numai în momentul în care asociațiile de proprietari ne vor solicita acest lucru", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul general al RADET Constanța, Liviu Popa. 


Nici președintele Uniunii Asociațiilor de Proprietari, Florica Ganea, nu consideră că este necesar deocamdată să fie pornită căldura în apartamente. 


"Nu am avut solicitări deocamdată, nici măcar una. Dar nu a fost frig încă. Să vedem cum va fi în zilele următoare, că meteorologii au anunțat vreme foarte caldă", ne-a spus reprezentantul UAP Constanța. 
Asociațiile de proprietari care hotărăsc să pornească încălzire pot solicita UAP sau RADET acest lucru. 


Comentează știrea

Vai
5 octombrie 2017
Cioara

Ne place sa fim săraci. Sa avem condiții de trai de lumea a 4-a. Ne acomodam repede cu submediocritatea și ne place sa ne plângem fără a lua masuri corective.ne meritam soarta .. altfel nu am putea spune "asa e la noi la romania"

jiji
6 octombrie 2017
mmm

Nea liviu,eu cu centrala termica care am dat drumul la caldura ce fac?Ii taxez pe vecini ca le tin peretii calzi pana te hotarasti tu sa dai drumu la caldura?

Constantin
6 octombrie 2017
Radet

Pe principiul asta la iarna mai punem inca o patura..nu putem trai ca in evul mediu..noaptea este frig iar in zilele urmatoare va fi chiar f frig..oare suntem obligati sa suportam orice?si sunt curios daca oierul sef mai subvrntioneaza pt tot poporul nu de alta da banii vin din buzunarul nostru al fraierilor

zoro
6 octombrie 2017
si eu vreau

Si eu vreau compensatii de la vecinii carora le incalzesc inca de pe acum peretii, am dat drumul la centrala de o saptamana. Sau nu tinem socoteala decat atunci cand are de primit dl Liviu Popa ? Dubla masura nene Liviule, dubla masura !! De ce nu apari pe nicaieri sa ne multumesti pentru generozitatea de a avea grija timpuriu de clientii Radet ?

Răspuns la: mmm
Adăugat de : jiji, 6 octombrie 2017
Nea liviu,eu cu centrala termica care am dat drumul la caldura ce fac?Ii taxez pe vecini ca le tin peretii calzi pana te hotarasti tu sa dai drumu la...
Cristina
7 octombrie 2017
Radet - SA VA FIE RUSINE

Am sunat de nenumarate ori si am cerut informatii pt data de incepere a furnizarii caldurii, mi s-a raspuns ca nu au nici o comunicare . Sunteti niste mincinosi , oamenii cer caldura , in casa se simte deja frigul. Probabil voi aveti in case centrale si nu simtiti dar noi trebuie sa tremuram PE BANII NOSTRI. SA VA FIE RUSINE !!!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4626 secunde