Mai mulți bani pentru mamele eroine?

1376
4
Mai mulți bani pentru mamele eroine? - mameeroine-1480254358.jpg

Articole de la același autor

Este posibil ca, în scurt timp, familiile cu mai mulți copii să primească sume mai consistente de bani de la stat. La ora actuală, proiectul de lege care prevede acordarea indemnizației viagere lunare pentru mamele a cel puțin trei copii a fost adoptat tacit de Senatul României. Astfel, femeile care au născut și crescut cel puțin trei copii ar putea primi indemnizație viageră lunară, iar celor care au cel puțin cinci copii li s-ar acorda în plus și medalia de "Mamă-eroină".

Următoarea etapă pentru aprobarea proiectului se va desfășura în Camera Deputaților, în urma căreia va merge mai departe sau nu. Ca urmare, indemnizația viageră s-ar putea acorda în fiecare lună după cum urmează: mamele care au trei copii ar beneficia de 30% din salariul mediu net pe economie, asta însemnând 561,3 lei, mamele care au patru copii, 40% (748,4 lei), iar cele care au cinci copii sau mai mulți ar intra în posesia sumei de 935,5 lei, plus medalia de "Mama-eroină".

De precizat că, acordarea acestor sume nu este condiționată de un alt venit și nu se impozitează. 

Comentează știrea

Unul care gândeste
27 noiembrie 2016
Munciti pwnteu eroine

Si daca copiii mamelor eroine vor face infracțiuni sa li se retragă dreptul de mama eroina inclusiv premierea lunară.

Man
28 noiembrie 2016
Toate tigancile din Romania vor deveni mame eroine !

Care este dobitocul care a propus aberatia asta ? Nici in mediul rural nu gasim mai mult de trei copii la o familie , doar foarte rar ! In schim tiganii au slava domnului...se inmultesc ca iepurii , deci pentru cine sunt banii astia ?

PSD+ALDE
28 noiembrie 2016
Ele e dobitocul

-

Răspuns la: Toate tigancile din Romania vor deveni mame eroine !
Adăugat de : Man, 28 noiembrie 2016
Care este dobitocul care a propus aberatia asta ? Nici in mediul rural nu gasim mai mult de trei copii la o familie , doar foarte rar ! In schim...
Fekete Catalina
13 februarie 2017
Din ce data trebuie sa depunem actele

Dar fi bine ca si io am 3 copilasi si diar alocatie fara supliment si fara vursa inciuda faptului ca copiii mei sunt premianti si li sa ia dreptul .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3391 secunde